Warning: Creating default object from empty value in /var/www/idaauken.dk/public_html/wp-content/themes/shuttle-pro/admin/main/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
ET MODIGT DANMARK - Ida Auken

 

Jeg drømmer om et Danmark, der genvinder sit mod og sin selvtillid. Alt for længe har vi ladet Dansk Folkeparti om at definere, hvad det vil sige at være dansk. Vi har ladet danskhedsdebatten handle om flæskesteg og tørklæder. Det danske er blevet defineret negativt.

Vi skal genvinde vores selvtillid og turde stå ved vores kultur og traditioner. Danmark er frisind og fællesskab. Danmark er unge mennesker, der tør tænke selv og sige deres mening. Danmark er landet med de mange vindmøller, der viser vejen til en helt grøn fremtid. Danmark er en del af EU, og der er ingen modsætning mellem at være glad for sit fædreland og varm tilhænger af internationalt samarbejde.

Jeg drømmer om, at vi ranker ryggen og genindtager pladsen som et modigt lille land, der kan være med til at lede verden.

At være dansk er også at være europæer og del af et internationalt samfund. Det er ikke enten-eller. Det emne og meget mere skrev jeg en bog om i 2018. Bogen hedder Dansk og er mit bud på, hvordan vi skal italesætte det at være dansk, de danske værdier og alt, hvad det indebærer.

Du kan læse mere om min bog Dansk her.

Den kan både købes som hæftet bog og e-bog.